Emerson A6560r jest urządzeniem sieciowym, które umożliwia połączenie sprzętu w sieci zgodnie z wymaganiami bezpieczeństwa. Jest to zaawansowana technologia, która umożliwia uzyskanie wyższego poziomu bezpieczeństwa sieci. Dane do montażu i uruchomienia Emerson A6560r obejmują informacje o adresach IP, ustawieniach sieci, protokołach, portach, przepustowościach, połączeniach sieciowych, hasłach i innych. Podczas instalacji i uruchamiania urządzenia należy zapoznać się z instrukcją obsługi, aby uniknąć nieporozumień i zapewnić prawidłowe działanie. Ponadto należy przestrzegać wszystkich zaleceń producenta, aby zapewnić najlepszy możliwy poziom bezpieczeństwa sieci.
Ostatnia aktualizacja: Dane, instrukcja montażu i uruchomienia Emerson A6560r
CIOP-PIB jest od dnia 7 maja 2004 r. jednostką notyfikowaną nr 1437 w zakresie dyrektywy maszynowej (98/37/WE, a od dnia 12 czerwca 2009 r. w zakresie dyrektywy 2006/42/WE). W odniesieniu do postanowień dyrektywy 2006/42/WE CIOP-PIB prowadzi następujące procedury oceny zgodności:
- oceny typu WE
- oceny systemu zapewnienia jakości u producenta maszyn/elementów bezpieczeństwa
Zakres wyrobów podlegających ocenie zgodności w CIOP-PIB w obszarze dyrektywy 2006/42/WE:
Schematy procedur oceny zgodności:
Plik do pobrania
Ocena zgodności maszyn / elementów bezpieczeństwa jest prowadzona zgodnie z systemem certyfikacji nr 1b, 6 wg PKN Guide nr 67.
Uwaga na sfałszowane certyfikaty CIOP-PIB! PRZYPOMINAMY, że:
Wniosek wraz z dokumentami wskazanymi w załączniku do wniosku i wzorem wyrobu należy przesyłać do Ośrodka Certyfikacji Wyrobów w Warszawie (ul. Czerniakowska 16, 00-701 Warszawa) lub w Łodzi (ul. Wierzbowa 48, 90-133 Łódź)
Przydatne linki:
Aplikacje dostępne w
Regulamin
Deklaracja dostępności
Polityka prywatności
O projekcie
Standardy techniczneNa stronie znajdują się materiały, które powstały ze środków Unii Europejskiej w ramachEuropejskiego Funduszu Społecznego (Program Operacyjny Kapitał Ludzki 2007−2013 oraz ProgramOperacyjny Wiedza Edukacja Rozwój 2014−2020)
- Przejdź do menu głównego Przejdź do treści
Znany i lubiany podręcznik, który wprowadza uczniów w zagadnienia bezpiecznej obsługi urządzeń używanych w zakładach gastronomicznych – poprawiony i uaktualniony. Pozbawiony zbyt szczegółowych charakterystyk materiałów (okazały się niepotrzebne uczniom), uzupełniony o omówienie nowych technologii stosowanych w gastronomii anti-griddle, thermomix, pacojet i wiele innych. Przedstawiono także zasady bezpiecznego przygotowywania dań kuchni molekularnej – np. pracy z ciekłym azotem.
Autorki kładą nacisk na kwestie minimalizacji negatywnego wpływu zakładów gastronomicznych na środowisko, nie tylko wskazując konkretne rozwiązania technologiczne (oszczędność energii, wody, fotowoltaika, segregacja odpadów), ale także uczulając ucznia na tę problematykę.
Treść publikacji uzupełniają liczne fotografie i rysunki wyjaśniające zasady działania poszczególnych urządzeń. Kody QR kierują do filmów, które prezentują szczegółowo charakterystykę i obsługę wybranego sprzętu gastronomicznego.
Sprawdź pozostałą ofertę do nauki zawodu http://sklep. pl/technik-zywienia-i-uslug-gastronomicznych/
Zobacz fragment publikacji>>
Rok wydania:2021Typ publikacji:podręcznikNośnik:książkaNr wydania:IWydawnictwo:WSiPSymbol:159295EAN-13:9788302196287ISBN:
Paczka
- Waga0. 501 kg
Inne z tej serii/cyklu
-20%
Dodano do koszyka
Ilość: szt.
Cena: zł Wartość koszyka: